(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, ST1
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
St1 Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu.

Etsimme nyt asiakkaallemme St1 tuulivoimaliiketoimintaan Tuotantopäällikköä.

Työtehtäväsi koostuvat tuulivoimalaitosten operoinnista yhdessä operointitiimin kanssa. Vastuullesi kuuluu ymmärtää tuotanto- ja sähköasemalaitosten tekniikkaa ja niiden tuottama dataa ja laatia toimenpiteitä analyysien sekä datatrendien perusteella. Työtehtävävastuisiin kuuluu varmistaa ja valvoa tuotannon päivittäinen sujuvuus ja tehdä tarvittavia optimointitoimenpiteitä ja kunnossapitosuunnitelmia datan ja muun saatavilla olevan tiedon perusteella turvallisuusraamit huomioiden. Hyödynnät olemassa olevia järjestelmiä tuotannon optimointitoimenpiteiden tekemiseen sekä raportointiin. Sidosryhmätyöskentely mm. laitevalmistajien ja huolto-organisaatioiden kanssa ovat niin ikään osa tehtävänkuvaasi. Osallistut myös muun tiimin tukemiseen päivittäisissä tehtävissä ja projekteissa. Lisäksi odotamme vahvaa panostasi liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen.

Etsimämme tuotantopäällikkö on hankkinut tehtävään soveltuvaa kokemusta tuulivoima-alalta. Hallitset Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excelin, ja sinulla on kykyä omaksua useiden ohjelmistojen samanaikaista käyttöä. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka haluaa onnistua tiiminä. Työskentelytyylissäsi korostuvat kiinnostus teknologiaan, innostuneisuus datan hyödyntämiseen ja toimenpiteiden oikeaoppinen priorisointikyky liiketaloudellisen kannattavuuden näkökulmasta. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä, mutta et kaihda rutiineja. Kokemuksesi kautta toimit tehokkaasti paineen alla, etkä hätkähdä tiukkojakaan aikatauluja. Erinomaisella yhteistyö- ja asiakaspalveluasenteella toimit tukena joustavasti yli organisaatiorajojen.

Odotamme sinulta:
-sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)
-hyvää tuulivoimatekniikan ja -alan ymmärrystä
-vahvaa turvallisuuskulttuuriorientoituneisuutta kaikessa operatiivisessa tekemisessäsi
-analyyttistä ongelmanratkaisukykyä
-tarkkuutta ja huolellisuutta sekä malttia ratkoa kompleksisia asioita datan kautta
-yhteistyö- ja neuvottelutaitoja erilaisten sidosryhmien kanssa
-vahvaa ymmärrystä tuulivoima-alan liiketaloudellisen kannattavuuden näkökulmasta
-kaupallista osaamista
-matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä työtehtävien vaatiessa tuulivoimaloissa

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn uusiutuvan energian näköalapaikalta - ponnahduslaudan energia-alan murroksen ytimeen
- innostavan työyhteisön
- hyvät ja kannustavat henkilöstöedut

Tarjoamme palveluhenkiselle ja paineensietokykyiselle työnhakijalle mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja miellyttävässä työyhteisössä. Olet tärkeä osa tiimiämme ja tehtävässäsi saat mahdollisuuden tehdä yhteistyötä useiden tiimien välillä sekä kasvattamaan omaa verkostoasi. Panostamme henkilökohtaiseen kasvuun ja haluamme tukea henkilöstöämme tämän toteuttamisessa. Tiimimme on motivoitunut ja kannustamme jokaista päivittäisessä työssään. Arvostamme jokaista jäsentämme sekä otamme mielenkiinnolla vastaan uusia rohkeitakin ideoita ja innovaatioita.

Oletko hakemamme monitaituri?
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen(at)manpowergroup.fi ja Laura Parviainen laura.parviainen(at)manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.