(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, sellutehdas
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Tehtävänkuvaus

Stora Enso Imatran tehtaat hakee tuotantopäällikköä Kaukopään sellutehtaalle.

Vastuualueenasi on puunkäsittely, sellutehdas, kuivauskone, voimalaitos, talteenotto ja vesien käsittelyt. Tuotantopäällikkönä vastaat sellutehtaan käyttöorganisaation ja henkilöstön ohjaamisesta, vastuualueesi investoinneista, turvallisuuden, tuotanto- ja kustannustehokkuuden sekä laadun ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen.

Tehtävän vaatimukset

Haemme esimiestehtävässä johtamiskokemusta hankkineita tiimipelaajia, joilla on kokemusta tuotannon kokonaisvaltaisesta johtamisesta sekä näyttöä tuloksekkaasta esimiestoiminnasta, tuotanto-, kustannustehokkuuden systemaattisesta kehitystoiminnasta sekä muutoshankkeiden läpivienneistä. Energinen, aikaansaava ja muutoshakuinen asenne ovat tehtävän perusedellytyksiä.

Odotamme sinulta liiketoiminnan tunnuslukujen ymmärrystä, asiakaslähtöisyyttä, aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, yhteistyö- ja organisointikykyä, viestintätaitoja ja kykyä innostaa henkilöstöä. Kommunikointivalmius on oltava myös englanniksi. Arvostamme tuntemusta sellutehtaan prosesseista ja kunnossapitotoiminnoista. Sinulla on alalle sopiva korkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto esim. sellu-, prosessi-, paperi/kartonki- tai metsäbiotalousteknologiasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tehtaanjohtaja Jari Tiura, +358 40 708 5632, jari.tiura@storaenso.com

Jätä hakemuksesi ja CV tietokantaamme viimeistään 27.5.2018 täyttämällä hakemuslomake, jonka löydät osoitteesta www.storaenso.com/careers.