(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö Rojo Machines Finlandille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018Työn kuvaus:
  Rojo Machines Finland on Refrak Oy:n aputoiminimellä toimiva tasosekoittimien valmistukseen erikoistunut yritys Kotkassa. Yrityksemme on toimittanut sekoittimia ympäri maailmaa jo vuodesta 1950 lähtien ensin Ruotsista ja vuodesta 2003 lähtien Suomesta. Asiakkaamme ovat tottuneet korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen. http://www.rojomachines.com/
 
Haemme nyt asiakkaamme nuorekkaaseen joukkoon vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Tuotantopäällikköä hoitamaan Rojo Machines Finland -liiketoimintayksikköä. 
 
Tehtäviäsi ovat mm. tuotannon organisointi ja kehittäminen, myynti, asiakashallinta (CRM) ja markkinointi sekä kustannusseuranta ja budjetointi yhdessä toimitusjohtajan kanssa.
 
Hakijalta toivomme
•    tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta,
•    kokemusta konepajatuotannosta tai muusta teknisestä tuotannosta,
•    kykyä oma-aloitteiseen, analyyttiseen ja systemaattiseen työskentelyyn,
•    kokonaisuuksien ymmärtämistä sekä
•    hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
 
Tarjoamme haasteellisen ja vaihtelevan työn sekä näköalapaikan kehittyvän ja kasvavan teknisen liiketoiminnan keskiössä. 
 
Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 28.10.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantopäällikkö


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka