Tuotantopäällikkö Riihimäelle
Konepaja Mankinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Nykyisen siirtyessä muihin tehtäviin haemme asiakkaallemme Konepaja Mankiselle tuotantopäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Haun hoitaa Barona, mutta työsuhde solmitaan suoraan Konepaja Mankiselle

Konepaja Mankinen Oy on vuonna 1952 perustettu tilauskonepaja, jonka toiminta-ajatuksena on dynaaminen ja asiakaskeskeinen lähestymistapa asiakkaidensa koneistustarpeisiin. Mankisen tuotteisiin kuuluvat myös erilaiset raideliikenteen huolto- ja korjaustoimintaan liittyvien laitteiden valmistu. Konepaja Mankisen CNC-työstökoneilla sujuvat vaativatkin asiakastilaukset, ja lisäksi yrityksessä tehdään myös manuaalisorvausta ja -jyrsintää sekä koneistuksiin liittyviä hitsaus- ja kokoonpanotöitä. Tällä hetkellä Konepaja Mankinen Oy:llä työskentelee 14 kone- ja metallialan ammattilaista.

Työtehtäväsi?

Tuotantopäällikkönä vastaat koneistamon asiakkaiden tilausprosessista kokonaisuudessaan – mm. lähtevistä tarjouksista, tarjouslaskennasta ja tilausten käsittelystä. Hoidat tilauksiin liittyviä laskutuksia sekä olet tilausprosessin aikana yhteydessä asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi vastaat tuotannon ohjauksesta ja suunnittelusta tehden tiivistä yhteistyötä työnjohtajan kanssa. Tuotantopäällikkönä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä suunnittelusta, toteutukseen ja ohjaukseen. Pienellä pajalla tehtäväsi eivät kuitenkaan rajoitu vain omalle tontillesi, vaan tilanteen vaatiessa tartut reippaalla asenteella myös muihin pajan työtehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?

· Vankkaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai teollisuuden tuotannosta

· Tehtävään soveltuvaa koulutusta - koulutusta tärkeämpää meille on kuitenkin työn kautta karttunut vahva kokemuksesi alalta

· Valmiutta ”pistää hanskat käteen” ja hypätä tarvittaessa myös omien tehtävien ulkopuolelle

· Näppäryyttä järjestelmien käyttöön, Oscar SW Ventus -järjestelmän osaaminen on eduksesi

· Hyvää suomen kielen taitoa ja välttävää englannin kielen taitoa

· Taitoa toimia asiakkaiden kanssa ja kohdata heidät ammattitaitoisesti

· Itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta – voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat sujuvasti ja varmasti

Mitä yrityksemme tarjoaa sinulle?

· Monipuoliset työtehtävät

· Kilpailukykyisen palkkauksen

· Toimistotyöajat liukuvalla työajalla

· Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä ja työympäristöä

Kiinnostuitko tuotantopäällikön työstä hyvässä tiimissä? Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot