(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Rakennusbetoni- ja Elementti Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy valmistaa korkealuokkaisia erikoisbetonituotteita ja palvelee Suomen sekä lähialueiden rakentajia. Laatu merkitsee meille tyytyväistä asiakasta, menestyviä sidosryhmiä, ympäristöä säästävää sekä turvallista ja kannattavaa toimintaa. Alueemme sijaitsevat Hollolan Kukonkoivun teollisuus- ja maa-ainesten ottoalueella ja Lahdessa Kolavan teollisuusalueella. Yhtiöllämme on lämmintä tehdastilaa 17.800 m2 vuonna 2017 tapahtuneen viimeisen laajennuksen jälkeen. Konserni työllistää yli 80 työntekijämme lisäksi yhteistyöyrityksissä yli 120 henkilöä lähinnä suunnittelussa, kuljetuksessa ja asennuksessa.

Etsimme nyt TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ ohjaamaan ja kehittämään Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n tuotantoa.

Työ on säännöllistä päivätyötä. Toivomme sinulta teknisen puolen koulutusta, kuten esimerkiksi insinööri tai teknikko. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus sekä tuotannon- että henkilöstöjohtamisesta. Olethan suunnittelutaitoinen ja sinulla on käyttökokemusta Leanista.

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on työnjohdoton organisaatio, joka tarjoaa sinulle motivoivan ja ammattitaitoisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja oman panoksensa työhyvinvointisi ylläpitämiseksi. Työhön kuuluu myös kattava perehdytys.

Hae rohkeasti oheisen hakulinkin kautta, niin katsotaan yhdessä työnkuvaa osaamiskenttäsi mukaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                              www.rakennusbetoni.fi