(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö / ProSilva Oyj, Ruovesi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019


ProSilva Oyj Ruoveden tehtaalla on valmistettu metsäkoneita 1998 alkaen Suomen lisäksi mm. Japaniin, Kanadaan ja Chileen. ProSilvan metsäkoneilla korjataan puuta ympärivuotisesti vaativissakin olosuhteissa lähes jälkiä jättämättä. ProSilvan vahvuus on osaavassa ja laajassa yhteistyöverkostossa alan toimijoiden kanssa. Se mahdollistaa toimintaympäristön vaatimusten ja työskentelyolosuhteiden huomioon ottamisen koneiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Ensimmäiset vientimaat olivat Viro ja Kanada, nyt koneitamme toimitetaan ympäri maailmaa Japanista Chileen. Katso lisää prosilva.fi.

Koneiden kysynnän kasvun myötä etsimme nyt osaavaa ja tuloshakuista

Tuotantopäällikköä

vastamaan strategisesta hankinnasta sekä tuotannon työn suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Kokoonpanotehtaalla hankinnalla on merkittävä rooli laadun, toimitusaikapidon ja kannattavuuden varmistamiseksi. Siksi odotamme sinulta vahvaa näyttöä strategisesta hankinnasta ja kykyä delegoida vastuuta oikea-aikaisesti organisaatioon. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kokemusta esimiestyöstä. LEAN-toimintamallien hyvä osaaminen on etu toiminnan kehittämisessä. Meillä esimiestyö tarkoittaa erinomaisen työsuorituksen mahdollistamista, jolloin yhteistyö tuotekehityksen ja myynnin kanssa on elinehto. ProSilva Oyj:ssä on hyvä tekemisen meininki ja sitoutuneet ihmiset, joten tarjoamme sinulle mukaansa tempaavan tiimin, jossa on mahdollisuus kasvaa näyttöjen myötä isompaan vastuuseen nopeastikin.

Tehtävästä lisätietoja antaa seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta puh. 040 187 4035 ja hallituksen puheenjohtaja Lasse Karilainen puh. 0500 231 543, lasse.karilainen(at)prosilva.fi. Jätä hakemus hakupainikkeen kautta 25.8. mennessä.