(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö / Projektinjohtaja
Foudia Housing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Liiketoiminnan kasvaessa vauhdilla Foudia hakee vahvistusta tuotannon organisaatioonsa

Tuotantopäällikköä / Projektinjohtajaa

 

Tuotantopäällikkö toimii projektinjohtajana useissa kohteissa, kohdekoosta riippuen noin 3-4 projektissa samanaikaisesti ja vastaa omien hankkeidensa aikatauluista, sopimuksista, kustannusohjauksesta, urakoitsijoiden valinnoista sekä kohdekohtaisesta valvonnasta. Tuotantopäälliköllä on käytettävissään työmaavalvojia aina tapauskohtaisesti, jotka huolehtivat työmaan seurannasta ja ohjauksesta. Tuotantopäällikkö raportoi Tuotantojohtajalle, joka vastaa Foudian tuotannosta.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan peruskoulutus ja vähintään 3 vuoden työkokemus projektinjohtamisesta. Rakennusalan YSE 98 – sopimustekniikan hyvä tuntemus ja kokemus urakkasopimuksien laadinnasta, rakennusalan kustannuslaskennasta ja aikatauluseurannasta (mm. Planet ohjelman tuntemus eduksi) on olennaista. Tärkeää on myös kyky toimia tiimissä yhdessä muiden ammattilaiskollegoiden kanssa. Lisäksi tarvitaan kykyä ratkoa ongelmia ja puuttua niihin oikea-aikaisesti, kykyä itsenäiseen työskentelyyn omissa projektihankkeissaan ja muun organisaation tukemiseen. Englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja. Hyvän ja yhteistyökykyisen sekä ammattitaitoisen työyhteisön. Kilpailukykyisen palkkauksen etuineen ja bonuksineen; kokemuksesta riippuen. Lisäksi meillä on laajat työterveyspalvelut ja mahdollisuus tarvittaviin lisäkoulutuksiin.

Tartu toimeen ja jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2019 Personnelin kotisivujen kautta www.personnel.fi/avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Miikka Uurto p. 050 527 1868 tai miikka.uurto@personnel.fi.