(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Oy Pumppulohja Ab
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haemme asiakkaallemme Oy Pumppulohja Ab:lle näkemyksellistä ja ammattitaitoista TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ uudistamaan ja laajentamaan tuotantoa.

Toimeksiantajan esittely:

OY PUMPPULOHJA AB on pohjoismaiden suurimpia painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajia, jonka korkean laadun ajavana voimana on henkilökohtainen vastuu asiakkaista. https://www.pumppulohja.fi/

Työtehtävät

Tuotantopäällikön päätehtävä on ohjata, johtaa ja kehittää tuotantotoimintoja Lohjan Saukkolassa. Tuotantopäällikön roolissa sinulla on kokonaisvastuu tuotannosta. Pumppulohjalla tekevät töitä alansa ammattilaiset, joiden esimiehenä tuotantopäällikkö toimii yhdessä työnjohtajan kanssa. Tuotantopäällikkö osallistuu päivittäiseen tekemiseen ja yhteistyötä tehdään tiiviisti niin työntekijöiden, johdon kuin asiakkaidenkin kanssa (tarjoukset yms.). Vastaat tuotannon laadun ylläpidosta, tehokkuudesta ja resursseista sekä olet tärkeässä roolissa uudistamassa ja laajentamassa tuotantoa.

Miten teet meihin vaikutuksen?

Valmistuksen painottuessa vahvasti painesäiliöiden valmistukseen, odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme teknisen alan koulutusta ja sinulla on ymmärrystä ja osaamista hitsauksesta. Arvostamme myös mahdollisuutta toimia hitsauskoordinaattorina. Tuotantopäällikkönä haluat omalla esimerkilläsi viedä päätökset käytännön tasolle. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet ratkaisukeskeinen. Kehität toimintaa suunnitelmallisesti ja tartutat innostavan päämäärätietoisen otteesi koko tiimiin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsi lasketaan eduksi. Toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi hakea Pumppulohjalle töihin?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä aidosti reilun työyhteisön. Pumppulohjalla on pieni vaihtuvuus, ja työntekijät ovat toisiaan tukevia. Yrityksessä iloitaan toisten onnistumisista, ja pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti entistäkin paremmaksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Toimipiste sijaitsee Saukkolassa.

Kiinnostuitko?

Haku toteutetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa. Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa HR konsultti Laura Honkanen, s-posti: laura.honkanen@uniflex.fi / puh. 0505374289.  Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.