(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö Oy MAPROMEC Ab:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Oy MAPROMEC Ab on yksityisomistuksessa oleva itsenäinen yritys, joka aloitti toimintansa 1994. Meillä on moderni konekanta ja tuotantotilat, ja panostamme jatkuvasti tuotantomenetelmien kehittämiseen ja automatisointiin mm. robottien avulla. Järjestelmätoimittajana voimme, paikallisen yhteistyöverkoston avulla, ottaa vastuullemme tuotekokonaisuuksia raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen, koottuna ja toimitusvalmiina. Toimituksia lähtee ympäri maailmaa.

 

Etsimme yhteistyökumppanillemme Oy MAPROMEC Ab:lle tuotantopäällikköä vakituiseen tehtävään.

 

Tuotantopäällikön päätehtävä on ohjata, johtaa ja kehittää tuotantotoimintoja Mustasaaressa, Sepänkylän tehtaalla. Tuotantopäälliköllä on kokonaisvastuu tehtaan toiminnasta. Tehtaalla tekee töitä alansa ammattilaiset, joiden esimiehenä tuotantopäällikkö toimii yhdessä tuotannonohjaajan kanssa. Esimiestyö kuuluu päivittäiseen tekemiseen ja yhteistyötä tehdään tiiviisti sekä työntekijöiden että tuotannonohjaajan kanssa.

 

Mapromecillä pääsee tekemään töitä kansainvälisessä ympäristössä, sillä valtaosa tuotteista lähtee asiakkaille ympäri maailmaa. Kansainvälisyyden lisäksi myös laatu- ja ympäristöasiat tulevat tutuksi, sillä Mapromecillä on useita sertifikaatteja, kuten ISO 9001 ja ISO 14001. Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä kansainvälisyyden vuoksi ja ruotsin kielen taitaminen katsotaan eduksi.

 

Tehtävässä menestyy jo tuotantoympäristöstä kokemusta saanut tekijä, joka sitoutuu pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Tärkeää on myös halu jatkuvaan uuden oppimiseen parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Sopiva koulutustausta voisi olla insinööri. Tuotantopäällikkö on myös johtoryhmän jäsen, joten raportointi oman vastuualueen asioista on tärkeä osa työtä.

 

Työ sijaitsee Mustasaaressa, Mapromecin Sepänkylän tehtaalla ja työtä tehdään päivävuorossa. Uuden tuotantopäällikön toivotaan aloittavan työt elokuussa tai viimeistään syksyn 2019 aikana.

 

Jos paikka tuotannon vetäjänä kansainvälisessä ympäristössä kiinnostaa, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Hakua hoitaa Adecco Vaasa ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen voi osoittaa Pauliina Rintalalle (pauliina.rintala@adecco.fi tai 0401495197). Hakuaikaa on 4.8.2019 saakka ja hakijoita käsitellään jo hakuaikana.