(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö / Oy Checkmark Ltd., Pieksämäki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Oy Checkmark Ltd on johtava kotimainen kassapöytien ja kassa-aluekalusteiden valmistaja. Yritys on vuodesta 1993 lähtien toimittanut yli 27.000 kassapöytää erilaisiin myymälöihin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yhtiöllä on omat tytäryritykset Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vuosien mittaan olemme rakentaneet kokonaisvaltaisen palveluketjun, joka varmistaa kassa-aluetoimintojen jatkuvuuden kaikissa tilanteissa myymälätyypistä ja -koosta riippumatta. Palveluketjuumme kuuluvat asiakaskohtainen suunnittelu, valmistus, toimitus, asennus, käyttökoulutus ja kattava huoltoverkosto. Yhtiön toimipaikka sijaitsee Pieksämäellä.

Haemme nyt joukkoomme sinua

Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkö vastaa tuotannosta: osavalmistus, kokoonpano, lähettämö sekä ostot ja sopimukset. Hänen vastuulleen kuuluvat myös tuotannon henkilöstön koulutus ja kehittäminen sekä tuotannolliset investoinnit. Tuotantopäällikkö kuuluu yrityksen johtoryhmään.

Menestyäksesi tuotantopäällikön tehtävässä sinulla tulee olla näyttöjä ja kokemusta tuotannon tuloksellisesta johtamisesta. Kokemus kokoonpanoteollisuudesta ja ohutlevyteollisuudesta katsotaan eduksi. Olet koulutukseltasi konerakentamisen DI tai kokenut insinööri. Olet valmentava tiimin johtaja, joka herättää luottamusta ja osaa kuunnella muita. Englannin kielen taitosi on sujuvaa niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän modernissa tehdasympäristössä, jossa sinun on mahdollista hyödyntää ja edelleen kehittää itseäsi sekä osaamistasi yhdessä ammattitaitoisen tuotantotiimimme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold ti 6.10. klo 9–10 ja ma 12.10. klo 14–15, puh. 0400 601 760. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 14.10.2020 mennessä.