(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Oulu
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tule töihin Valiojengiin! Haemme Oulun meijeriin vakituiseen työsuhteeseen tuotantopäällikköä. 

Vastuullesi kuuluu:

- Oulun meijerin nesteprosessin (nestemäisten maitotuotteiden pakkaamo, tilaus-toimitusketju, jakeluvarasto, välitystuotteet) turvallinen, laadukas ja kustannustehokas toiminta sekä suorituksen johtaminen 

- Nesteprosessin toiminnan operatiivinen johtaminen 

- Vastuualueen kokonaisvaltainen kehittäminen (toimintaympäristö, prosessit, henkilöstö)

- Suorana esimiehenä toimiminen esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville 5 henkilölle. Koko vastuualueellasi oleva henkilömäärä on n. 160 henkilöä. 

Tuotantopäällikkönä kuulut Oulun meijerin johtoryhmään ja raportoit suoraan tehtaanjohtajalle. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta saatu vahva näyttö sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Verkostoituminen on vahvuutesi. Lisäksi sinulla tulee olla näyttöä ja kokemusta tuloksellisesta johtamisesta tehdasympäristössä. Elintarvike- tai prosessiteollisuuden ja/tai varastotoimintojen vankka kokemus on välttämätöntä. 

- Esimiehenä olet positiivinen, kannustava sekä kuunteleva ja viet asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

- Työskentelytapasi on systemaattinen ja ennalta suunnitteleva sekä kykenet toimimaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

- Sisäistät vahvasti jatkuvan parantamisen periaatteet laatutyökaluja hyödyntäen. 

- Englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa ja käytännössä testattua. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän innostuneessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi Suomen suurimman elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Risto Ervasti (ti 20.10. klo 12 - 16 ja to 29.10. klo 13 - 15 välisenä aikana) /puh. 050 398 7761 tai henkilöstöpäällikkö Veli-Matti Riikola (ke 21.10. klo 12 - 16 ja ma 26.10. klo 14 - 15:30 välisenä aikana) /puh. 050 384 2766.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 1.11.2020 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Valio Oy Oulun meijeri on yksi Valion kolmesta tuoretuotemeijeristä. Meijerissä jalostetaan vuosittain n. 70 miljoonaa litraa erilaisia maitotuotteita (mm. maidot, piimät, kefiirit, jogurtit, viilit, ranskankermat, smetanat, jäätelöt) ja siellä työskentelee n. 280 työntekijää. Meijeri sijaitsee Oulun Maikkulassa.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Oulu, työpaikat elintarvikeala, työpaikat johto, työpaikat asiantuntija, työpaikat tuotanto