(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö - Masku
Ablemans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Vuonna 1987 perustettu Ablemans Oy on laivateollisuuden vahva asiantuntija. Olemme erikoistuneet laivanrakennukseen ja laivojen korjauksiin, joissa toimimme kahdella painopistealueella; laivojen sekä metallirakenteiden valmistuksessa, yhteistyössä toimittajaverkostomme kanssa. Tämä mahdollistaa monitaitoisen osaamisen ja riittävän kapasiteetin mittavienkin urakoiden toteutukseen.Olemme olleet mukana lukuisilla laivatelakoilla rakentamassa risteilijöitä, rahtilaivoja, autolauttoja, hinaajia ja kaasutankkereita esimerkiksi Porissa, Helsingissä, Turussa sekä Raumalla. Toimimme Suomen lisäksi aina kansainvälisillä vesillä asti. www.ablemans.fi Haemme nyt Maskun toimipisteeseemme kehityshenkistä ja osaavaa tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotantopäällikkönä johdat Maskun konepajan päivittäistä toimintaa, valvot tuotantoa ja huolehdit työntekijöiden oheistamisesta työhön ja työvaiheisiin. Toimit pääasiassa Maskussa, mutta hoidat myös projekteihin liittyviä asiakaskontakteja telakoilla ja teet tarjouslaskentaa. Sertifioituun toimintajärjestelmäämme kuuluvat laatu, ympäristö, työturvallisuus ja hitsaus, joten yksi kokonaisuus työssäsi on sertifikaattien ylläpitäminen ja ohjeistaminen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta laivateollisuudesta, laivateollisuuden sidosryyhmistä ja runkotuotannosta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK-insinööri / DI) ja ajantasaiset IT-taidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa ja venäjän kielen taidon katsomme eduksesi.

Tajoamme sinulle hyvin monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän pienessä, joustavassa yrityksessä sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultit Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 23.7.-2.8.2019 klo 9.00-15.00 välisenä aikana, ja 5.-18.8.2019 Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi klo 9.00-15.00 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi