(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö Linex-Boat Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Linex-Boat Oy on vakavarainen kansainvälinen veneteollisuusyritys, joka tekee Nord Star Patrol –veneitä. Yrityksemme omavaraisuusaste on noin 80%. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 85%, viemme 15 eri maahan ja olemme kasvussa. Nykyaikaiset toimitilat muodostavat toimivan kokonaisuuden ja tuotantoa voimme kasvattaa merkittävästi. Lisätietoja yrityksestä www.nordstar.fi

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Linex-Boat Oy:n palvelukseen Kokkolaan

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan koko tuotannon johtamisesta, suunnittelusta ja koordinoinnista sekä toimintamallien, menetelmien ja prosessien kehittämisestä. Toimit tuotannon esimiehenä sekä vastaat tuotannon laadun ylläpidosta, tehokkuudesta ja resursseista. Tärkeä osa työtäsi on alihankinnan johtaminen ja tuotannon materiahankintoihin osallistuminen sekä tuotannon kehittäminen tiiviissä yhteistyössä tuotannon tiimin ja johdon kanssa. Tehtävässäsi raportoit johdolle.

Odotamme tehtävään soveltuvaa työkokemusta (esim. työnjohtaja) ja/ tai koulutusta. Haluat vaikuttaa päätöksiin ja omalla esimerkilläsi viedä päätökset käytännön tasolle. Omaat hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot. Kehität toimintaa suunnitelmallisesti ja tartutat innostavan päämäärätietoisen otteesi koko tiimiin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsi lasketaan eduksi. Toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä
- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan
- johtoryhmän jäsenyyden ja mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
- organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 24.9.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi tai 050 913 4065 Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.