(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö (koneistus, kokoonpano, logistiikka)
Tasowheel Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Meillä on nyt haussa Tasowheel Systemsille lastuavasta työstöstä kokemusta omaava

Tuotantopäällikkö (koneistus, kokoonpano, logistiikka)

Tuotantopäällikkönä vastuullesi kuuluu koneistus-, kokoonpano-, pakkaus- ja lähetystoiminnot sekä huolto- ja varaosapalvelut. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat tuotannon operatiivinen johtaminen (mm. toimitusajat, laatu, kustannustehokkuus), henkilöstöjohtaminen ja tuotannon kehittäminen sekä kannattavuuden parantaminen. Tehtävään sisältyy lisäksi hankinta- ja toimittajaverkonhallintaa ja jossain määrin myös asiakasyhteydenpitoa. Tuotantotiimissäsi työskentelee noin 20 henkilöä. Operatiivisen arjen ohjaamisessa sinua tukee kaksi tuotannon ohjaajaa. Osallistut yrityksen kasvun johtamiseen, kuulut johtoryhmään ja raportoit varatoimitusjohtajalle.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tekninen koulutustausta (Ins. tai DI) sekä usean vuoden kokemus tuotannon esimiestehtävistä. Näytöt tuotannon kehittämisprojekteista (esim. Lean / 5S) katsotaan eduksesi. Tunnet nykypäivän lastuavan työstön valmistusmenetelmät ja koneet. Olet aidosti tiimipelaaja ja johtaminen on sinulle luontaista. Lisäksi edellytämme sinulta palavaa halua kehittää sekä ihmisiä että prosesseja. Hahmotat erinomaisesti suuria kokonaisuuksia ja osaat arvioida asioita teknistaloudellisesti. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielitaitoa sekä satunnaista matkustamista, pääosin kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian yrityksessä. Tässä avainroolissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää tuotantoamme yhä tehokkaammaksi ja sen avulla kannattavasti kasvavaa yritystämme kohti alamme ehdotonta eliittiä.

Esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi, niin jatketaan keskustelua mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voiman konsultti Jani Kallio 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info