(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö / kehitysinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme tuotantopäällikköä / kehitysinsinööriä UPM RaumaCell sellutehtaallemme Raumalle. Tehtävässä pääset vaikuttamaan tuotannon läpiviemiseen, kehitykseen sekä asiakasrajapintaan. Tuotteitamme käytetään globaalisti hygienia ja kattaustuotteisiin sekä vaippoihin. Tehtävässä vaikutat koko liiketoiminnan kehittymiseen ja asiakkaiden toimituksien varmuuteen.
 

UPM RaumaCell kuuluu UPM Biorefining -liiketoiminta-alueeseen. UPM Biorefining -liiketoiminta-alue on integroinut sellun, sahatavaran ja biopolttoaineiden tuotannon ja hyödyntää yhteistä puuraaka-aineen toimitusketjua.

Terveiset tulevalta esimieheltä

”Tehtävässä pääset ratkomaan teknisiä haasteita yhdessä tuotannon asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaiden vaatimukset ja laatutavoitteet erityisesti hygienia ja elintarvikepuolella tekevät työstä haastavan ja mielenkiintoisen. Tiimityöskentely, jatkuva parantaminen ja ratkaisuhakuisuus auttavat menestymään tehtävässä. Tervetuloa mukaan tiimiin.” - Timo Lehmuskallio.

Mitä teet 

Kehitysinsinöörinä / tuotantopäällikkönä vastaat tuotannon ja kunnossapidon toiminnoista sekä niiden jatkuvasta kehittämisestä. Tehtäviin kuuluu kustannustehokkuuden ja laadun kehittäminen. Toimit myös tuotannon ja tuotteiden asiantuntijana asiakkaille ja osallistut tuotekehitykseen. Huolehdit työturvallisuudesta ja turvallisuuden edistäminen on keskeinen osa työtäsi. Esimiehenä vastaat henkilöstön kehittämisestä. Raportoit tehtaanjohtajalle ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen.

Kuka olet 

  • Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (DI/AMK) ja yli viiden vuoden työkokemus prosessialan työtehtävistä, kunnossapitotöistä tai teknisestä asiakaspalvelusta
  • Sinulla on osaamista tehdasympäristössä toimimisesta sekä osaamista paperin- tai sellunvalmistuksesta
  • Sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon kehitystehtävistä
  • Viestit suomen lisäksi erinomaisesti englanniksi
  • Sinulla on kykyä johtaa ja innostaa tiimiäsi sekä kykyä ideoida uutta ja johtaa muutosta

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana kansainvälistä yhtiötä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Lehmuskallio, tehtaanjohtaja puh. 0405852746 tai sähköpostitse timo.lehmuskallio@upm.com.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.08.2020. Käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti sekä huumausainetesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.