(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö ja IT-arkkitehti
Patentti- ja rekisterihallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Oletko kesän aikana haaveillut maisemanvaihdoksesta työelämässä? Haluatko kehittää osaamistasi asiantuntevassa ja innostuneessa työyhteisössä, nauttien nykyaikaisista sekä tehokkaasti ilmastoiduista työtiloista? Kiinnostavatko uudet haasteet monipuolisissa tuotantosovelluksiin liittyvissä työtehtävissä?

Etsimme nyt joukkoomme tuotantopäällikköä ja IT-arkkitehtia.

Tuotantopäällikönä kehität ja yhdenmukaistat PRH:n tuotantosovellusten tukiprosesseja, toimit kehitysprojektien tuotosten katselmoijana tuotannollistamisen näkökulmasta, osallistut ratkaisusuunnitteluun ja kehitysprojekteihin ICT-palveluiden edustajana sekä toimit tuotannon tuessa ja ongelmatilanteiden selvityksessä tuotantosovellustiimin apuna.

IT-arkkitehtinä kehität ja yhdenmukaistat PRH:n tuotantosovellusten IT-arkkitehtuuria ja toimit kehitysprojektien tuotosten katselmoijana IT-arkkitehtuurin osalta, osallistut ratkaisusuunnitteluun ja kehitysprojekteihin ICT-palveluiden edustajana sekä tuotannon ongelmatilanteiden selvitykseen tuotantosovellustiimin apuna.

Voit olla hakemamme henkilö, jos sinulla on vahva tehtävän sisältöä vastaava kokemus ja soveltuva tietotekniikan korkeakoulututkinto, tunnet Linux-/Unix-ympäristön sekä osaat kommunikoida sujuvasti. Kokonaiskuukausipalkka tehtävissä asettuu henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan todennäköisesti 4170-5175 euron välille.

Lue tuotantopäällikön ja IT-arkkitehdin työpaikkailmoitukset kokonaisuudessaan valtiolle.fi:ssä ja hae tehtäviin viimeistään 24.8.!