(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö HUS Diagnostiikkakeskus (190002KV)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

HUS Diagnostiikkakeskukseen kuuluva Radiologian ja Patologian -tulosyksikkö on Suomen johtava lääketieteellisten tutkimusten ja asiantuntijapalveluiden tuottaja. Erikoisaloina radiologia ja patologiavastaavat valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta.

Radiologiaan kuuluu HYKSin ja Kymsoten sairaanhoitoalueilla yli 30 röntgentoimipistettä, joissa tehdään yhteensä n. 1,2 milj. kuvantamistutkimusta vuodessa. Patologisia tutkimuksia tehdään yhteensä n. 440 000 kpl vuodessa. Myös Eksoten kuvantamis- ja laboratoriotoiminnat siirtyvät HUSin vastuulle vuoden vaihteessa. Radiologian ja patologian tulosyksikössä työskentelee n. 1200ammattilaista.

Haemme HUS Diagnostiikkakeskuksen Radiologian ja Patologian -tulosyksikön tuotantotiimiin

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on tuotannon suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen.

Koordinoit radiologian ja patologian ostopalveluita, hoidat toimittajasuhteita ja toimit yhteistyössä yksiköiden ylilääkäreiden ja osastonhoitajien kanssa oman tuotannon tukena Toimit pienen tuotantotiimin esimiehenä.

Työkokemus sairaalaympäristöstä ja terveydenhuollon palveluista katsotaan eduksi. Soveltuva kaupallinen tai tekninen tuotantotaloudellinen koulutus ja työkokemus on edellytys tehtävän hoidossa.

Ostopalvelutoiminta on merkittävä osa palvelutuotantoa noin 6 miljoonan euron vuosiostoilla. Ostamme mm. radiologian tutkimuksia ja lausuntoja sekä patologian asiantuntijapalveluita täydentämään omaa palvelutuotantoamme. Ostopalvelutoiminta pitää sisällään mm. tuotannonsuunnittelun, toimittajasuhteiden hallinnan ja sopimusvalmistelut. Vastaat palveluostojen kilpailuttamisesta moniammatillisessa tiimissä. Toimittajasuhdetoiminnan lisäksi osallistut tuotannonohjaukseen koko radiologian vastuualueen osalta mm. seuraamalla eri kuvantamismodaliteettien saatavuutta sekä tukemalla toimipisteiden kehitystoimia. Tehtävään kuuluu myös erilaisten tuotannollisten kehitysprojektien tekeminen.

Menestyt tässä tehtävässä, kun

  • osaat hoitaa toimittajasuhteita ja sinua kiinnostavat palveluhankinnat
  • pidät työskentelystä laajassa yhteistyöverkossa
  • olet luonteeltasi palvelualtis, avoin ja joustava muuttuvissakin tilanteissa
  • innostut tuotannonohjauksen metodeista
  • hallitset liiketoimintalähtöiset numeeriset analyysit
  • sinulla on työkokemusta ja koulutusta tuotannonohjauksesta
  • työkokemus terveyspalveluista katsotaan eduksi 

HUS Diagnostiikkakeskus tarjoaa näköalapaikan julkisen terveydenhuollon palvelutuotannosta. Saat mahdollisuuden olla vaikuttamassa palveluiden saatavuuteen, asiakaskokemuksen parantamiseen ja osallistua toiminnan kehittämiseen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.hus.fi/sairaanhoito/kuvantaminen-ja-fysiologia ja www.hus.fi/hus-tietoa/sairaanhoitoalueet/hyks/huslab/laboratorion-erikoisalat/patologia.

Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta? Hae tehtävää 2.12.2019. mennessä. Työ on perhevapaan sijaisuus ajalle 7.1.2020-30.8.2020.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 7.1.2020 Lopetuspäivätavoite: 30.8.2020
Ensisijainen sijainti: Helsinki-HUSLAB-talo
Organisaatio: 7820 HUS Kuvantaminen tulosyksikön hallinto
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Tuotantopäällikkö Anne Pakkanen, puh. 040 646 2880
Johtava ylilääkäri ja radiologian vastuualuejohtaja Pekka Tervahartiala, puh. 050 427 1320
Toimialajohtaja Anne Mykkänen, puh. 050 428 7066

Hakuaika päättyy: 2.12.2019