(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö hitsaavaan konepajaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on Pressure Vessel Tech Oy Tampereen talousalueelle perustettava uuden ajan kehittymishaluinen konepajayhtiö, joka tekee vaativia painelaitteita. Yhtiö on ostanut perinteisiä liiketoiminta-alueita olemassa olevilta yhtiöiltä, joten toiminta on lähtenyt heti vauhdikkaasti käyntiin. Liikevaihto tulee vuodelle 2019 olemaan n. 3 M€ ja yhtiö työllistää tällä hetkellä n. 20 henkilöä. Etsimme nyt heille

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ hitsaavaan konepajaan.

Toimenkuvaasi kuuluu kokonaisvastuu tuotannosta. Päivittäisiä tehtäviä ovat kuormitussuunnittelu, työnjohtotehtävät (12 tuotantohenkilöä ja 2 toimihenkilöä) ja laadunvarmistus.

Toivomme sinun olevan kehittämishaluinen henkilö, joka ottaa vastuuta uuden yhtiön tuotannon luotsaamisesta kohti menestystä. Arvostat tuotantotyöntekijöiden ammattitaitoa ja kehittävällä otteellasi osaat jalostaa tuotantoa kohti tulevaisuuden tarpeita. Nautit johtoryhmän jäsenyydestä.

Hitsauksen koordinointi ja tuotannon kehittäminen vaativat käytännön työkokemusta tuotannon kehitystehtävistä. Arvostamme erityisesti IWS, IWT tai IWE -koulutusta tai vastaavasti pitkää kokemusta alalta. Eduksesi on myös materiaalituntemus, kokemus NDT -menetelmistä, suunnittelutausta ja Teknologiateollisuuden TES -osaaminen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, kilpailukykyiset edut, sekä johtoryhmätuolin eteenpäin menevässä yhtiössä ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kehittämiseen.

Työtehtävän aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Tehtävään on hyvä perehdytys ja osaavien kollegoiden tuki. Kerromme yrityksestä ja tehtävästä tarkemmin haastattelukutsujen yhteydessä hakemuksensa jättäneille. Työtehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on savuton.

Jätä hakemus alustavan palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Tuotantopäällikkö hitsaavaan konepajaan. Voit liittää mukaan valmiin CV:n liitetiedostona. Hakuprosessista antaa lisätietoja hakua hoitava konsultti Mika Stenman (mika.stenman@temp-team.fi). Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.