(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö / Finex
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019


Finex - in the lead of chromatographic separation

Finex is a global, innovative specialist in chromatographic separation resins and in specialty polymers. We generate growth by providing tailored solutions in current and new industrial chromatographic separation applications - worldwide. Our roots are in chromatographic separation industry ever since 1979. Finex Oy was founded as an independent company in 1990 in Kotka, Finland. Since 2016, Finex Oy has been a part of Johnson Matthey Company.

Oletko sinä etsimämme

Tuotantopäällikkö

Kotkan tuotantoyksikköömme? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen käytännönläheistä ja kokenutta prosessiteollisuuden tuotannon vetäjää.

Vastaat Finexin tuotantoyksikön operatiivisista toiminnoista sekä niiden kehittämisestä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Johdat ja koordinoit tuotannon henkilöstön työtä yhdessä työnjohdon kanssa sekä varmistat toiminnan kannattavuuden EHS-säädösten ja viranomaismääräysten linjausten mukaisesti. Vastaat myös kunnossapidosta, seisakki- ja investointisuunnittelusta sekä laadun ja jatkuvan kehittämisen prosesseista asiakasodotusten mukaisesti.

Olet käytännönläheinen tekijä ja tartut tehtäviisi tarmokkaasti ja tavoitehakuisesti. Sinulla on monipuolinen kokemus teknistä ja analyyttistä osaamista vaativasta tuotantoyksikön johtamisesta ja olet tottunut työskentelemään ISO9001-sertifikaatin ja EHS-toimintaperiaatteiden puitteissa. Taustakoulutukseltasi olet esim. kemian tai prosessitekniikan DI tai insinööri.

Sinulla on vahvat esimiesvalmiudet sekä kykyä kehittää tiimien toimintaa kannustavasti ja rakentavasti. Osaat johtaa ja kehittää tuotantotiimin toimintamalleja ja tarkastelet asioita laaja-alaisesti mutta käytännönläheisesti. Työskentelet systemaattisesti ja tavoitehakuisesti myös paineessa ja johdat projekteja jämäkästi ja kehitysmyönteisesti. Kommunikoit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Elina Hyle, puh. 040 555 2104, ja Jarna Lehtola, puh. 09 686 0570.

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 27.1.2019. Täytä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.