(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Fenix Sign Oy (Hyvinkää)
Fenix Sign Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on yli 60 henkeä ja liikevaihtomme on noin 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Etsimme nyt toimeen tarttuvaa tuotantopäällikköä vahvistamaan tiimiämme Hyvinkäälle ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Tuotantopäällikkönä vastaat hinnannäyttötuotteiden, suurkuvatulosteiden ja miljöörakentamistuotteiden tuotannon suunnittelusta ja tuotannon tiimin työnjohdosta. Toimit esimiehenä 15 tuotantotyöntekijälle ja vastaat heidän työnsä organisoimisesta.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotannon esimiestyöstä ja kokemus vastaavalla alalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Voit myös olla urasi alkuvaiheessa esim. vastavalmistunut tuotantotalouden DI/insinööri, jolla on halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida työtehtäviäsi, eivätkä langat putoa käsistäsi hektisessäkään työtahdissa. Kommunikoit sujuvasti työyhteisössä ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Ymmärrät tuotannon kokonaisuutta ja osaat organisoida tuotannon toimintoja. Sinulla on halu kehittyä työssäsi ja kehittää toimintaa myös tulevaisuudessa. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustason IT-taitoja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 6-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Fenix Sign Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Työssäsi onnistumisen tukena ovat nuorekas ja ammattitaitoinen tiimi sekä moderni ja laadukas laitekanta. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, laajan vakuutusturvan ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Jokelalle 7.6.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotantopäällikkö, Fenix Sign Oy". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273 arkisin klo 9-15.