(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Fenix Marin Oy (Valkeakoski) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Fenix Marin Oy on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää ja yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Valkeakoskella. Fenix Marin on kasvava yritys, joka haluaa ottaa isoja kehitysaskelia toimintansa kehittämisessä. 

Haemme nyt asiakkaallemme Fenix Marin Oy:lle

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan veneiden valmistuksesta sekä kehittämään yrityksen toimintaa. Asiakkaamme on nopeasti etenevä venealan sopimusvalmistaja, jolla on aito halu uudistua ja kehittää toiminnan tuottavuutta, joten valittavalla henkilöllä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa yrityksen menestymiseen tulevaisuudessa. Tuotantopäällikön toimipiste sijaitsee Valkeakoskella. 

Tuotantopäällikkönä vastuullasi ovat mm.:

 • tuotantoprosessista vastaaminen
 • tuottavuuden nostaminen ja mittarointi
 • tuotannonsuunnittelu ja suunnitelmallisen tekemisen kehittäminen
 • raaka-aineiden hankinta
 • työturvallisuuden kehittäminen
 • esimiestyöskentely
 • asiakasrajapinnassa toimiminen

Odotamme valittavalta henkilöltä:

 • osaamista ja kokemusta tuotantoprosessien kehittämisestä ja läpiviennistä
 • soveltuvaa teknistä koulutusta
 • tuotannollisen ympäristön ja sen vaatiman suunnitelmallisuuden tuntemusta
 • systemaattista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • hyvää englannin kielen osaamista

Eduksi katsotaan kokemus työvoimaintensiivisestä (paljon käsityötä sisältävästä) tuotannollisesta toiminnasta.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valittavalle henkilölle avainroolin tiimissään ja ainutkertaisen mahdollisuuden päästä rakentamaan suomalaisen venealan yrityksen menestystarinaa!

Jos sinulla on palava halu kehittää uutta ja hyödyntää osaamistasi tuotannon kehittämisessä, niin toimi nopeasti ja hae tehtävää 28.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksen ja ansioluettelon lisäksi toivomme, että laitat mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytoinnissa avustaville Alen Consulting Oy:n konsulteille Nina Koskiselle, p. 050 555 0392 tai Elisa Häklille, p. 044 740 4502. 

Lisäksi voit kysyä lisätietoja Fenix Marin Oy:n toimitusjohtaja Pekka Risikolta, p. 050 521 4488 viikolla 29 seuraavina aikoina: ke 17.7. klo 8-12, to 18.7. klo 13-16 sekä viikolla 30 ke 24.7. klo 13-17.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.