(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Fazer Makeiset Vantaa
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Työmme on ilahduttaa, joka päivä. Tule mukaan luomaan merkityksellisiä hetkiä. Haemme sinua

Tuotantopäällikkö, Fazer Makeiset

Etsimme tuotantopäällikköä vastaamaan tuotannon johtamisesta Fazerin makeistehtaalla Vantaalla.

Tuotantopäällikön vastuulle kuuluu päivittäisen operatiivisen toiminnan sujuvuus sekä tuotanto-organisaation johtaminen. Tuotantopäällikkö vastaa yhdessä tuotannon organisaation kanssa turvallisuudesta, laadusta, tehokkuudesta sekä toimitusvarmuudesta ja toimitusten oikea-aikaisuudesta.

Tuotantopäällikkö vastaa myös kehityshankkeista, päivittäisten johtamiskäytäntöjen kehittämisestä sekä jatkuvan parantamisen toteuttamisesta päivittäisessä työssä. Tuotantopäällikkö toimii osana tehtaan johtoryhmää.

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin.

Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun. Pääset kehittämään tekemistä edelleen ja opit osaavilta kollegoilta varmasti myös itse uutta.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva ylemmän korkeakoulun koulutus esimerkiksi tekniikasta, elintarvikealalta tai kaupalliselta alalta. Toivomme myös vahvaa työkokemusta tuotannon johtamisesta kehittyneessä, modernissa tuotantoympäristössä, sekä kokemusta valmistusprosesseista ja toimitusketjun hallinnasta.

Olet luontainen ihmisten johtaja ja sinulla on jo näyttöjä menestyksekkäästä liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja muutoksen hallinnasta. Myös LEAN menetelmien hyödyntäminen tehokkaana kehitystyökaluna on sinulle tuttua. Arvostamme lisäksi prosessiteollisuuden asiantuntemusta sekä SAP-osaamista.

Työotteesi on jämäkkä ja suoriudut tiukoistakin neuvottelutilanteista luontevasti ja tehokkaasti. Sinulla on strateginen, analyyttinen ja prosessisuuntautunut ajattelutapa sekä systemaattinen työskentelytyyli myös paineenalaisena.

Suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen taito on edellytys toimimiseen Fazerin kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 6.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Finland Oy:n Teemu Vuorinen p. 0400 610041

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/
Northern Magic. Made Real.