Tuotantopäällikkö, Espoon kulttuurikeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Espoon kulttuurikeskus on yksi Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden kuudesta kulttuuritalosta. Vuosittain kulttuurikeskuksessa järjestetään noin 600 erilaista tapahtumaa ja tilaisuutta ja kulttuurikeskuksessa vierailee n. 600 000 kävijää. Espoon kulttuurikeskus tuottaa sisältöjä kahteen saliin, näyttelytilaan ja auloihin. Lisäksi tiloja vuokrataan ulkopuolisille tapahtumanjärjestäjille.

Espoon kulttuurikeskuksessa toimivat myös mm. Tapiola Sinfonietta sekä Espoon kaupunginteatterin vierailuesitykset.

Tuotantopäällikkö johtaa Espoon kulttuurikeskuksen toimintaa. Hänen vastuullaan ovat henkilöstön, talouden ja toiminnan johtaminen, sekä seuranta ja raportointi Espoon kaupungin strategisten linjausten mukaisesti.

Tuotantopäällikön vastuulla on kulttuurikeskuksen tuotanto-, ohjelma-, ja tilanvuokraustoiminta sekä markkinointiviestinnän toimenpiteiden johtaminen, toiminnan jatkuva kehittäminen ja uudistaminen. Tuotantopäällikön työtehtäviin kuuluu myös projektien ja prosessien johtamista. Tuotantopäällikkö kuuluu tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden johtoryhmään.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, ja kutsu videohaastatteluun tulee heti hakuajan päätyttyä.

Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään 27.-29.4.2020.

Työpaikan nimi ja osoite: Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio, 02100 Espoo

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta talouden, toiminnan ja henkilöstön johtamisesta sekä seurannasta. Osaamista kunnallishallinnon työtehtävistä, strategista ajattelua sekä toimintaympäristön hyvää tuntemusta. Vahvaa osaamista kulttuuri- ja taideorganisaatioiden johtamisesta. Hyviä yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta. Kykyä muutosjohtamiseen ja sitoutumista Espoon kaupungin strategisiin tavoitteisiin ja työskentelytapoihin.

Espoon kulttuurikeskus tarjoaa kävijälleen kokonaiselämyksen ja siksi valittavalta henkilöltä edellytetään halua ja kykyä kehittää kulttuurikeskuksen asiakaskokemusta ja palvelukonseptia.

Arvostamme monipuolisia verkostoja, mediasuhteita, kumppannuksien hallintaa, projektiosaamista sekä kokemusta prosessien johtamista.

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut järjestää vuosittain 5700 tapahtumaa tavoittaen lähes miljona kävijää tapahtumissa ympäri Espoota. Vastaamme kulttuuritalojen ja -tilojen toiminnasta ja varustelusta, korkeatasoisesta kotimaisesta ja kansainvälisestä sisällöstä sekä kaupunkikulttuurin profiilitapahtumista mm. Itsenäisyyspäivän juhlakonsertista ja Espoo-päivästä. Toimipisteitämme ovat Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Karatalo, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Kaupunkitapahtumat-yksikkö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot