(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Earthpac Oy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on n. 130 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Haemme Äänekosken tehtaallemme

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kasvavan yksikön toiminnasta. Tuotantopäällikkönä tulet johtamaan ja kehittämään Äänekosken yksikköä yhdessä muun henkilöstön kanssa toimien samalla kolmen toimihenkilömme ja noin 20 työntekijämme esimiehenä. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tuotannonjohtamisesta ja kehittämisestä sekä hyviä esimiesvalmiuksia. Henkilönä olet innostava, oma-aloitteinen ja muutosmyönteinen sekä osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. insinöörin tutkintoa tai vastaavia tietoja. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä kokemus puunjalostusteollisuudesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden näyttää kykysi tiimipelaajana ja esimiehenä monipuolisten tehtävien parissa. Asiantuntevan ja nuorekkaan työyhteisön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 3.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.