Tuotantopäällikkö, Dovia Oy
Dovia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Dovia Oy on 28-vuotias lahtelainen yritys, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan porrashuoneiden, liiketilojen sekä asuntojen puu- ja alumiiniovien valmistamisessa. Valmistamme myös liiketilojen ikkunat, porrashuoneiden savunpoistoluukut sekä maahantuomme portit ja aidat. Hoidamme mitoituksen, suunnittelun, valmistuksen, kuljetuksen, asennuksen, jätteiden käsittelyn ja asennusjälkien siivouksen. Voit lukea yrityksestä lisää osoitteessa www.dovia.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme Dovia Oy:lle suorarekrytointina TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotantopäällikön tehtävässä vastaat täysin Villähteen tehtaan toiminnasta, tuotannosta, raaka-ainehankinnoista, asennuksista ja toimitusajoista. Toimit motivoituneiden ja osaavien tuotantotyöntekijöiden esimiehenä hoitaen työvuorosuunnittelun ja rekrytoinnit. Tehtävässäsi olet suuressa roolissa kehittämässä organisaation toimintaa etsien jatkuvasti tehokkaimpia, moderneja keinoja tuotteiden valmistamiseen.

Odotamme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta puuteollisuuden alan esimiestehtävistä, tehtävään soveltuvan koulutuksen ja ymmärrystä kuvanluvusta sekä suunnittelusta. Toivomme sinun olevan aidosti innostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja digitalisaation alalle tuomista uusista mahdollisuuksista. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa, säännönmukaista ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta katsoa prosesseja uusin silmin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja kannustavan palkkausmallin alan tunnetussa kasvavassa yrityksessä. Käythän jättämässä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta – odotamme innolla kuulevamme, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään!

Rekrytointia hoitaa Go On Lahti ja lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Go On Lahden HR-asiantuntija Noora Paananen, noora.paananen@go-on.fi, 044 709 0226. Pyydämme kaikki hakemukset järjestelmämme kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280743
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme