(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö / Doofor Oy, Nokia
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020


Doofor suunnittelee ja valmistaa hydraulisia porakoneita Nokialla. Hyödynnämme toiminnassamme hyväksi tunnettua suomalaista kallioporausosaamista. Porakoneitamme käytetään haastavissa olosuhteissa kaivoksissa ja rakennustyömailla osana hydraulisia poralaitteita. Dooforin ainutlaatuiset tuotteet ovat tunnettuja tehokkuudestaan, luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Niiden laatu on saavutettu pitkäaikaisella kokemuksella kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeista sekä toimimalla yhteistyössä alan laadukkaimpien alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa. Doofor on valmistanut kallioporakoneita vuodesta 1993. Yrityksenä olemme innovatiivinen ja kuljemme kehityksen kärjessä. Markkina-alueemme on koko maailma.

Etsimme nyt vahvasti kasvavaan ja ketterään organisaatioomme Nokialle

Tuotantopäällikköä

Vastuullasi on kehittää ja johtaa tuotantoa vastaamaan dynaamisiin asiakastarpeisiin sekä toimia tiiviin asentajatiimin esimiehenä. Pidät päivittäisen tuotannon käynnissä, vastaat tuotannon aikatauluista ja laadusta. Teet yhteistyötä alan parhaimpien metallialan osaajien kanssa vahvistaen alihankintaverkostoamme. Viestit sujuvasti viennin, myynnin, tuotekehityksen ja huollon kesken.

Arvostamme kokemusta hankinnasta, varastonhallinnasta, tuotantoprosesseista ja valmistavasta teollisuudesta. Edellytämme teknistä koulutusta esim. tuotannon tai metalliteollisuuden alalta. Esimieskokemus on eduksi. Olemme itsenäinen paikallinen valmistaja, joten työkielenä on suomi, mutta maailmanlaajuisen toimintamme vuoksi tarvitset myös englannin kielitaitoa.

Avainhenkilönä olet mahdollistamassa parhaimman teknologian ja kilpailukykyisten tuotteiden jatkuvan saatavuuden. Tehtävä on uusi ja pääset luomaan monipuolista työnkuvaasi osaamistasi hyödyntäen joustavassa ja reilussa työporukassa. Doofor on ansainnut Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin jo viisi vuotta peräkkäin. Menestyksen pohjana ovat erinomainen taloudellinen suorituskyky, osaava yritysjohto, omistautunut henkilökunta, tehokkaat prosessit ja asiakkaan ymmärrys. Haluamme Sinut menestymään kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jaana Pihlajamäki, puh. 040 167 6867.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 1.11.2020 mennessä.