(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö betonielementtitehtaalle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme Suomen Kovabetoni Oy hakee merkittävää kasvuloikkaa laajentamalla toimintaansa uuteen yksikköön Nastolaan. Heidän liikevaihtonsa on nyt 8 MEUR ja he hakevat sen tuplaamista. Tämän mahdollistamiseksi Suomen Kovabetoni Oy hakee kauttamme 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Nastolaan.

Nastolan yksikössä valmistetaan ontelolaattaa, kuorilaattaa, seiniä ja runkoelementtejä.

Tuotantopäällikönä vastaat elementtien tuotantosuunnittelun ohjauksesta, henkilöstöstä, laadunvalvonnasta sekä valmistuksen kannattavuudesta.  Tehtävässä pääset rakentamaan unelmaorganisaatiosi yhdessä Suomen Kovabetonin johdon kanssa. 

Tuotannon ensiluokkainen laatu, kustannustehokkuus ja ihmisläheinen johtaminen ovat tärkeimmät tuotannon draiverit. Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin huomioiminen ovat osana kiinteää tuotannon kehittämistäsi. 

Tehtävässä erittäin tärkeässä roolissa on myös kommunikointi niin asiakkaiden ja tavarantoimittajien kuin myös yrityksen Turun tehtaan johdon kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan sekä Turun tehtaan johdon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- ongelmanratkaisukykyä, yhteistyökykyä, positiivista asennetta
- usemman vuoden kokemusta betoni(elementti)teollisuudesta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta: RI, RKM; DI; betonityönjohtajan pätevyys luetaan eduksi
- kokemusta tulosvastuullisesta johtamisesta
- pitkäjänteisyyttä, halua ja kykyä kehittää ja kasvattaa toimintaa perheyrityksen arvomaailman mukaisesti

Asiakkaamme tarjoaa:
- Mahdollisuuden näyttää kykysi, sillä pääset rakentamaan uuden yksikön toimintatavat ja virittämään toimintaa yhdessä Suomen Kovabetonin nykyisen johdon kanssa. Tällaisia mahdollisuuksia avautuu harvoin. Olet avainpelaaja Kovabetonin seuraavassa kasvuloikassa.

Kiinnostuitko? Täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.