(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoon osallistuva myyntiedustaja
EtaPro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
EtaPro Oy
Etapro - MODERNI LASINPESUNESTEEN VALMISTAJA

EtaPro Oy valmistaa Urajärvellä lasinpesunestettä uudella modernilla linjastolla. Olemme joustava ja ketterä toimija markkinoilla. Oman tuotteemme lisäksi valmistamme myös Private-label tuotteita. Tuotelinjamme mahdollistaa myös alihankitapullotuksen asiakkaan omalla etiketillä varustettuna.
Toimenkuva
Etsimme nyt rohkeaa ja ennakkoluulotonta henkilöä, joka ottaa haltuun asiakkaamme uuden tuotteen myynnin sekä tuotannon. Myytävä tuote on kotimainen tuulilasinpesuneste, jonka pakkaus ja tuotevalikoima poikkeaa positiivisesti markkinoilla olevista tuotteista. Tarkoituksemme on löytää tehtävään henkilö, joka haluaa kehittyä ja ottaa lisää vastuuta liiketoiminnan kehittymisen myötä. Työ on hyvin käytännönläheistä jossa pukua ja solmiota ei tarvita. Toivomme kuitenkin että ulospäinsuuntautuneena osaat kommunikoida erilaisten yritysasiakkaiden kanssa ja pystyt avaamaan tuotteellemme uusia jakeluteitä. Tehtävä edellyttää yrittäjä-asennetta, koska myyt, toimitat, valmistat ja laskutat tuotteet. Koulutuksella ei ole juurikaan merkitystä, mutta sinun täytyy pystyä kommunikoimaan sujuvasti myös sähköpostitse, pyörittää exceliä ja laatimaan tarjouksia. Pitkää työkokemusta tärkeämpi asia on oikea.
Odotamme sinulta
Myyntikokemusta muutama vuosi, myytävä tuote koulutetaa
Erinomainen asenne
Motivaatiota oppimiseen
Innostunut tekemään myyntiä kasvotusten
Kiinnostusta myös tuotantoa kohtaa
Sujuva suomen kielen taito
B-ajokortti sekä oma auto
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän jossa voit käyttää laajasti osaamistasi.
Lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja liitettynä cv sirpa.kilpelainen@vmp.fi otsikolla "myyntitykki". Kuitenkin viimeistään 30.6.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin 050 338 4881 tai voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostiini.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, Sirpa.Kilpelainen@vmp.fi, 050 338 4881
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2018 mennessä.