(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoon kesätöihin Orimattilaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Etsimme nyt reipasta ja nopeasti töihin valmista kesätyöntekijää erilaisiin tehtäviin tuotantoon.

Mikäli olet kiinnostunut fyysisestä työstä, olet ripeä ja reipas-asenteinen tyyppi ja etsit kesätöitä kesä- heinäkuun ajalle nopealla aikataululla niin tässä voisi olla kesätyöpaikka juuri sinulle! Haemme asiakkaallemme vielä yhtä kesätyöntekijää aloittamaan pikaisella aikataululla. Työtehtävät ovat erilaisia tuotannon avustavia töitä ja kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Työ vaatii tekijältään halua oppia uusia tehtäviä, valmiutta fyysiseen liikkuvaan työhön ja töihin tarttuvaa otetta! Huomioithan, että työt vaativat vähintään 18-vuoden ikää.

Töitä tehdään asiakasyrityksemme Orimattilan keskustan lähellä sijaitsevissa tuotannon tiloissa. Työhön oman pisteen hoitamista, mahdollista koneenkäyttöä, tavaran siirtelyä, nostelua ja kantamista.

Töitä tehdään 2- vuorossa arkipäiviin sijoittuen (työajat aamu- ja iltavuoroviikkoina).

Emme tosiaan vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden tehtävistä, mutta ne katsotaan ehdottomasti eduksi. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Olethan valmis aloittamaan työt hyvin pikaisella aikataululla! Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi tehtävään heti! Aloitamme hakemuksien käsittelyn viipymättä ja viimeiset paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hakemuksen pääset jättämään rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.