(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto/myynti koordinaattori, Mikebon, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Etsimme yhdessä asiakkaamme Mikebon Oy:n kanssa tuotannon ja myynnin koordinaattoria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu tilausten käsittely käyttäen Dafo toiminnanohjausjärjestelmää. Käsittelet myyjiltä ja eri kanavista tulevia tilauksia järjestelmällisesti ja huolehdit aikataulutuksista tuotannon kanssa yhteistyössä. Olet tarpeen mukaan yhteydessä asiakkaisiin ja huolehdit, että deadlinet pitävät. Koordinoit tilauksia myynnin ja tuotannon tukena, viet asioita aktiivisesti eteenpäin ja saatat tilaukset loppuun saakka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, itseohjautuvuutta ja kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä. Olet yhteistyötaitoinen ja kommunikoit luontevasti eri osastojen välillä. Olet valmis tarttumaan puhelimeen ja selvittämään asioita niin sisäisesti kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa. Otat vastuuta mielelläsi ja osaat priorisoida tehtäviä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Sinulla on mielellään kokemusta tarkkuutta ja aikataulutusta vaativista tehtävistä.

Pienessä yrityksessä työnkuvasi ja tehtäväsi ovat monipuolisia ja työlläsi on kokonaisvaltaisempi vaikutus, kuin isossa yrityksessä. Aiempi työkokemus vastaavassa toimintaympäristössä lasketaan isoksi eduksi. Olet ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä ja kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Olet päivittäin tekemissä niin yrityksen johdon kuin tuotannon kanssa. Työ on sesonkiluonteista ja kiireisin sesonki ajoittuu kesäkaudelle. Kesä-heinäkuussa pitkistä kesälomista haaveileva voi pettyä, sillä pidemmät lomat pyritään ajoittamaan kiireisimmän sesongin ulkopuolelle. Talveksi etelään kaipaavalle tässä on hyvä mahdollisuus.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Sinut perehdytetään yrityksen toimintaan ja käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää. Opit ymmärtämään tuotannon prosesseja ja aikataulutusta. Tiimi on tukenasi päivittäin niin toimiston puolella kuin tuotannossa. Osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan ja vastuualueisiin. Tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen ja tarjoaa vastuuta organisointitaitoiselle, itseohjautuvalle tekijälle. Etsimme pitkäaikaista tekijää ja tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Henkilö työllistyy suoraan Mikebon Oy:lle.


Edellytämme sinulta

- Kaupallisen alan tutkintoa (merkonomi/tradenomi)
- Työkokemusta vastaavista koordinaattorin tai assistentin tehtävistä
- Hyviä organisointitaitoja, paineensietokykyä ja loistavaa asennetta
- Oppimiskykyä, innokkuutta ja can do -asennetta
- Valmiuden sitoutua työhön kokoaikaisesti
- Suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoiset tehtävät suomalaisessa yrityksessä dynaamisessa ympäristössä
- Mahtavan työporukan ja tiimin tuen
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
- Vakituisen työsuhteen työsuhde etuineen, mm. liikuntasetelit
- Päivätyön ja liukuvan työajan klo 7-9 ja 15-17 välillä (ei etätyömahdollisuutta)
- Pitkästä etelänlomasta haaveilevalle pidempi talviloman mahdollisuus


Arvostamme

Toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta/tuntemusta


Kiinnostuitko?

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
043 827 0668 || vaihde 030 047 2000
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi