(Poistunut julkaisusta)

Tuotantomestari
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Turengin pellettitehtaalle

TUOTANTOMESTARIA

vastaamaan pellettitehtaan operatiivisesta kunnossapitotoiminnasta.

Tuotantomestari vastaa pellettitehtaan sekä kuivaus- ja kattilalaitoksen käynnissäpidosta sekä koneiden ja laitteiden toimivuudesta valvomalla prosessin toimintaa.

Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on valmiuksia opastaa ja kouluttaa muita. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa.

Eduksi katsotaan esimerkiksi ammatillinen koulutus prosessi- tai automaatioalalta. Tehtävään syventävä koulutus annetaan työskentelyn ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Tero Raami to 6.6.2019 klo 8-11 sekä ti 11.6.2019 klo 8-11, puh. 0400 675 508.

Jätä hakemuksesi 16.6.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.