(Poistunut julkaisusta)

Tuotantolaitostyöntekijä Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Näissä kengissä muutat roskan kullaksi ja olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Käytännön tekemistä isolla merkityksellä: L&T:n tuotantotyöntekijänä pidät huolta, että asiakkaamme jätteet päätyvät hyötykäyttöön. Tervetuloa mukaan. Haemme nyt kierrätysmateriaalien tuotantolaitokselle Turun Saramäkeen työhön tarttuvaa ja vastuullista

TUOTANTOLAITOSTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen kokoaikatyöhön. Työ sisältää pääasiassa erilaisen rakennus- ja teollisuuden materiaalin vastaanottoa, lajittelua, murskausta sekä materiaalia noutavien autojen lastausta. Myös työssä käytettävien koneiden ja laitteiden huolto- sekä korjaustyöt kuuluvat toimenkuvaan. Työ on arkisin tehtävää 3-vuorotyötä.

 

Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta pyöräkuormaajan ja/tai kaivinkoneen käsittelystä. C-kortti ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä kierrätyslaitoksella on ehdoton etu. Lisäksi toivomme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelyotetta.

 

Hae paikkaa hetimiten, kuitenkin viimeistään 8.11.2020 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoa tehtävästä antaa työnjohtaja Esa Ekola (puh. 050 385 3734)