(Poistunut julkaisusta)

Tuotantolaitokseen leimaamotyöntekijöitä, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Asiakasyrityksemme hakee kauttamme leimaamotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Työtä tehdään klo 6-14/ 14-22/ 22-7 eli työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat vuoden 2018 loppuun.
Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen leimaamon erilaiset työtehtävät, kuten leimaamokoneen kanssa työskentely.
Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Edellytämme valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Tekninen tausta katsotaan eduksi. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.
Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen työympäristön, ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkauksen.
Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi.  Käymme hakemuksia jo hakuaikana.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa


Toimipaikka:  VANTAA