(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoordinaattori
Fysioline Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Fysioline Oy toimii monipuolisesti liikunnan, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin alueilla. Fysioline tarjoaa asiakkailleen kuntosali- ja kuntoutuksen väline- ja tarvikeratkaisuja maailman johtavimmilta toimittajilta. Oma huolto-organisaatiomme varmistaa laitteiden toimivuuden ja käyttöturvallisuuden. Yhtiö valmistaa, myy ja markkinoi medical device -luokiteltuja tuotteita. Fysioline Oy konsernin liikevaihto tilikaudella 2019 oli 27 M€ ja henkilöstö on noin 100. Toimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Saksassa, vientiä yrityksellä on yli 50 maahan. www.fysioline.fi

Fysioline Oy tunnetaan omasta ICE POWER® tuotemerkistä sekä edustamistamme tuotemerkeistä kuten Matrix, gym80, THERA-Trainer, Hocoma. Palveluumme kuuluvat myynti, koulutus, asennus sekä huolto. Avainsanojamme ovat hyvä asiakaspalvelu ja kumppanuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.

Haemme TUOTANTOKOORDINAATTORIA perhevapaan sijaisuuteen

Etsimämme henkilö on tuotannonohjauksen ammattilainen, jolla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta teollisuusyrityksissä. Tuotantokoordinaattorin päävastuu on Fysioline Oy:n Pharma-liiketoiminnan tuotannonohjauksen ja hankinnan managerointi ja kehittäminen.

Tuotantokoordinaattorina nautit arkipäiväisistä operatiivisten ostojen ja valmistuksen rutiinitehtävistä, mutta et pelkää uudistaa ja kehittää olemassa olevia käytäntöjä. Toimit mutkattomasti niin sisäisten kuin ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Paineen- ja kiireensietokykysi on hyvä, kiire ja nopeat muutokset tuotannossa eivät sekoita pakkaasi.

Odotamme soveltuvaa alan koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, neuvotteluosaamista, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista työotetta. Työtä tehdään sekä suomeksi että englanniksi, joten näiden sujuva osaaminen on tärkeää. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus lääke- ja/tai kemianteollisuudesta.
Työkokemus vastaavasta tehtäväkokonaisuudesta ja vankka Lean-, työsuojelu- ja laatujärjestelmäkokemus (ISO 9001, 14001) sekä järjestelmäosaaminen (WMS ja ERP) luovat perustan tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden työskennellä kasvavassa liiketoiminnassa. Fysioline Oy tarjoaa sinulle kokoaikaisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja osaamisen kehittämismahdollisuudet. Meillä saat erinomaiset työhyvinvointipalvelut, joustavat työajat, työtilat Tampereen Lahdesjärvellä ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme.

Lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 12.10.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula p. 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.