(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoordinaattori
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme UPM Timberin Kaukaan sahalle Lappeenrantaan tuotantokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. www.upmtimber.fi

UPM Kaukaan saha on yksi Suomen suurimpia sahoja ja se on kapasiteetin sekä henkilömäärän suhteen mitattuna UPM:n sahoista suurin. Saha sijaitsee Lappeenrannassa Saimaan rannalla UPM:n suurimmassa ja monipuolisessa tehdasintegraatissa yhdessä Kaukaan sellu- ja paperitehtaiden, UPM:n Pohjois-Euroopan tutkimuskeskuksen sekä biojalostamon kanssa. www.upmkaukas.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Haemme sahan tiimiin energistä ammattiosaajaa työtehtäviin, joilla on todellista merkitystä. Meillä on erinomainen työilmapiiri sekä mukavat työkaverit. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Tule mukaan osaksi tulevaisuuden biotaloutta!” -Antti

Mitä teet

Päätehtäväsi tuotantokoordinaattorina on varmistaa päivittäisten hallinnollisten prosessien sujuvuus. Toimit läheisessä yhteistyössä sisäisen organisaatiomme ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. Tehtäviisi kuuluvat tietojen päivitys järjestelmiimme, erilaisten raporttien luominen sekä yleiset toimistotehtävät. Lisäksi avustat paikallista johtoa päivittäisissä käytännön asioissa, kuten kokousjärjestelyissä, dokumentoinnissa ja arkistoinnissa. Vastaat Kaukaan sahan viestinnästä sekä sisäisen intranetin ylläpidosta.

Kuka olet

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteellisuutta sekä erinomaista organisointi- ja yhteistyökykyä. Työskentelytyylisi on aikaansaava, myönteinen ja viihdyt aktiivisessa työympäristössä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rohkeutta toimia päämäärätietoisesti erilaisissa tilanteissa hyvää yhteistyötä rakentaen. Lisäksi edellytämme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

  • Sinulla on kokemusta koordinointitehtävistä
  • Prosessiteollisuusympäristö on sinulle tuttu
  • Hallitset sujuvasti IT-järjestelmiä
  • Työskentelytyylisi on huolellinen ja systemaattinen ja kykenet priorisoimaan työtehtäviäsi
  • Olet turvallisuusorientoitunut

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Antti Waajakoski, +358468768043 tai antti.waajakoski@upm.com.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 03.06.2018.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.