(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoordinaattori (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Röchling Rimito Plast Oy on pitkään muovialalla toiminut yritys, joka valmistaa muovilevyjä esimerkiksi vene- ja autoteollisuuteen. Yritys kuuluu kansainväliseen Röchling-konserniin, jolla on useita tuotantolaitoksia ja tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa. Röchling Rimito Plast Oy työllistää Ruskon toimipisteessä vajaa 30 työntekijää ja on tehnyt merkittävää liiketoiminnan kasvua viime vuosina.

Haemme nyt kasvun tueksi TUOTANTOKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Ruskolle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tuotantokoordinaattorin päätehtäviin kuuluvat mm. tuotantotilastojen ylläpito, valmistuneiden tuotteiden jälkilaskenta, tuotannon poikkeamien tilastointi, raaka-ainevarastoarvojen seuranta sekä niihin liittyvissä hankinnoissa avustaminen. Excel on tärkeä päivittäinen työkalu, joten aikaisempi kokemus sen käytöstä on välttämätöntä. Oleellisesti työnkuvaasi kuuluu myös SONET toiminnanohjausjärjestelmän käyttäminen ja kehittäminen tuotannon kannalta tehokkaampaan suuntaan. Työtehtäviisi sisältyy lisäksi palkkahallinnon tehtäviä.

Odotamme hakijalta soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulusta, aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsotaan toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus ja kokemus esimerkiksi ERP-pääkäyttäjänä toimimisesta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja innokas asenne työntekoa kohtaan ja kyky hahmottaa suurempia tuotannollisia kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä siis hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16. Röchling Rimito Plast ei vasaa tiedusteluihin.