(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoordinaattori (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOKOORDINAATTORIA. Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta työntekijällä voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Tuotantokoordinaattorin päätehtäviin kuuluvat mm.tuotantotilastojen ylläpito, valmistuneiden tuotteiden jälkilaskenta sekä raaka-ainevarastoarvojen seuranta ja niihin liittyvissä hankinnoissa avustaminen. Lisäksi tehtäviin on mahdollista sisällyttää avustavia palkkahallinnon tehtäviä ja käytössä olevan SONET toiminnanohjausjärjestelmän ylläpitoa ja kehittämistä. Työnkuva on muokattavissa työntekijän aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan.Työpaikka sijaitsee noin 10 km Turun keskustasta ja oma auto helpottaa työhön kulkemista.

Odotamme hakijalta soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, toiminnanohjausjärjestelmien sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmien tuntemusta. Arvostamme eniten kuitenkin aktiivista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä erinomaista organisointi- ja yhteistyökykyä.

Työt alkavat syyskuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.