(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoordinaattori teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Haemme asiakkaalleemme Vieremälle Tuotantokoordinaattoria

Työnkuvaus:

Tuotantokoordinaattorin työnkuva on monipuolinen ja vastuullasi on monia eri tehtäviä: Teet yhteistyötä tuotannon, alihankkijoiden ja asiakkaiden kanssa, käsittelet tarjouksia ja  tilauksia sekä autat tuotannonsuunnittelussa. Myös alihankintaostot kuuluvat toimenkuvaasi. 

Hakijalta toivotaan:

Sinulla on alalle sopiva koulutus tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista. Osaat toimia suomen- ja englanninkielellä sekä omaat erinomaiset ATK- taidot. Monipuolinen osaaminen konepajatuotannon eri tehtävistä sekä tilaus-toimitusketjun ymmärtäminen katsotaan eduksesi.

Mitä työ tarjoaa:

Tuotantokoordinaattorina saat vakituisen päivätyön ja pääset osaksi isoa kotimaista perheyritystä. Työsi tueksi saat osaavia ja mukavia työkavereita. Laajan työnkuvan kautta pääset kasvamaan teollisuuden moniosaajaksi. Palkkaus on teknologiateollisuuden tes:n mukaan, palkkatoiveet otetaan huomioon.

Hakuprosessi:

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian. Toiveena on täyttää tehtävä nopeasti. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona.

Lisätietoja WorkPowerin yhteyshenkilöltä:

Elina Forssell, HR-koordinaattori

elina.forssell@workpower.fi / 040-7069967

Avainsanat: toimistotyö, tilauskäsittelijä, tarjouskäsittelijä, päivätyö, teollisuus