(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoneenkäyttäjä teollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen koneenkäyttäjän työtehtäviin.

Tehtäviin kuuluu tuotantokoneiden käyttäminen ja valvonta- sekä samalla valmiin tuotteen laaduntarkkailu. Myös pienimuotoiset koneiden korjaustyöt ovat osa tehtäviä. Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme, että sinulla on jo vähän kokemusta tuotantotöistä tai tuotantokoneenkäytöstä. Lyhyetkin pätkät tuotannon parissa katsotaan eduksesi. Olethan huolellinen, tarkka ja innokas oppimaan uutta? Reipas ja oma-aloitteinen asenne ratkaisee!

Työ on pääasiassa keskeytyvää 3-vuorotyötä. Tunteja kertyy täydet 40h/viikko. Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan vahvalla toimijalla. Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi tuotannon parissa sekä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jotka tukevat sinua päivittäisessä työssäsi.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Adeccolla antaa HR Konsultti Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi, puh: 0405753208.