(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoneenkäyttäjä Tampereelle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa ja kehittyessä, etsimme nyt tiimin vahvistukseksi ammattitaitoista TUOTANTOKONEENKÄYTTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen tehtaalle.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta. Olet toimeen tarttuva tekijä ja haluat oppia uutta. Sinulla on jo kertynyt hieman kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä. Pystyt tekemään työtä itsenäisellä työotteella, tarkasti ja huolellisesti. Piirrustustenlukutaito on tässä työssä tärkeä taito myös. Katsomme hakijalle eduksi muovien materiaalituntemuksen. Pysyyhän sinulla erilaiset työkalut käsissä ja omaksut nopeasti uusiakin työtapoja.

Tehtäviisi kuuluu kahden eri tuotantokoneen käyttäminen. Merkittävä osa työtehtäviä on erilaisten materiaalien tarraus, aihiointi, rullaus ja soirotus. Laadunvalvontatehtävät ja tuotteiden pakkaus kuuluvat myös työnkuvaan. Työhön kuuluu myös hitsauskoneen käyttö (kuumalla liimalla kahden materiaalin yhdistämistä).

Työ on jonkun verran fyysistä, joten hyvästä kunnosta ei ole ainakaan haittaa. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista, työ on siis vaihtelevaa, joskus nopeassakin tahdissa. Työtä tehdään osittain parityönä, joten tiimityötaidot ovat oleelliset tehtävässä menestymiseksi. Työ on vuorotyötä.
Työ on osittain kemiallista, joten se ei sovellu hakijalle, jolla on astma tai voimakkaita allergioita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kasvavan kansainvälisen yrityksen palveluksessa sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan. Työ on kaksivuorotyötä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Rekrytointipalvelu Sihti Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Teija Kautto, 040 585 1920. Laitathan hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.