(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoneenkäyttäjä (flexopaino)
Plastiroll

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Plastiroll on vuonna 1983 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy biohajoavia ja kompostoituvia kalvoja pakkausteollisuuteen ja muihin teollisiin sovelluksiin.
Tuotevalikoimiimme kuuluu mm. kirkkaita, läpinäkyviä ja värillisiä kalvoja- biojätepusseja, -säkkejä ja biojätteen keräysastian suojasäkkejä - biohajoavia ja kompostoituvia katekalvoja maatalouskäyttöön- kompostoituvia ja kierrätettäviä barrieri-kartonkimateriaaleja ja papereita mm. elintarvikepakkauksiin ja muihin teollisiin sovelluksiin.

Plastiroll hakee kauttamme koneenkäyttäjää flexopainokoneelle 3-vuorotyöhön Ylöjärven tehtaalle. Sinun ei tarvitse olla flexopainon ammattilainen, mutta aiempi kokemus tuotannon koneista tähän työhön tarvitaan. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti Plastiroll Oy:öön.

Flexopainajan tehtävissä vastaat painamisesta, ajonvaihdoista, laaduntarkkailusta ja tietysti painamisen oheistoiminnoista. Käytössäsi sinulla on 8-värinen flexopainokone. Painotehtävät ovat pääasiallinen työsi, mutta sen lisäksi työtilanteen mukaan tulet työskentelemään myös pituusleikkureilla.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta vastaavasta teollisuuden tuotantotyöstä sekä mielellään tähän tehtävään soveltuva koulutus. Työssä menestyminen edellyttää aktiivista työskentelytapaa, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Olethan innokas oppimaan uutta ja omaksut uudet asiat nopeasti. Perehdytämme sinut flexopainokoneelle, mikäli et ole nimenomaista konetta aiemmin käyttänyt. Aiempi tuotantokoneiden käyttökokemus antaa hyvän pohjan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan vahvalla toimijalla sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos siis kiinnostuit, niin haethan paikkaa pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Kautto, puh 040 585 1920, teija.kautto@adecco.fi