(Poistunut julkaisusta)

Tuotantokoneenkäyttäjä asiakkallemme Etelä-Pirkanmaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme nyt vakavaraiselle suomalaiselle asiakasyrityksellemme
 
METALLIALAN AMMATTILAISIA moninaisiin tehtäviin Etelä-Pirkanmaalle.
 
Haemme laser-, plasma- ja vesileikkauskoneen käyttäjiä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koneet ovat CNC-ohjattuja ja koneenkäyttäjänä saat ohjelmat valmiina. Sinun tarvitsee siis syöttää tiedot koneelle ja valvoa koneen työn jälkeä sekä huolehtia valmisteluista ja mahdollisesta jälkikäsittelystä.
 
Odotamme hakijoilta metallialan koulutusta sekä ainakin vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olethan reipas, aktiivinen ja valmis oppimaan uutta. Työssä tarvitaan myös pitkäjänteisyyttä. Jos omaksut koneiden käytön nopeasti, työssä on mahdollisuus työnkiertoon tuotantokoneelta toiselle. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja jokaisen koneen käyttöön. Toivomme hakijoilta perustason taitoja käyttää helppokäytöistä tuotannonohjausjärjestelmää. Työssä nostellaan jonkin verran max. 25 kg painavia metalliosia ja käytössä on apuvälineitä nostamiseen.
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä sekä kilpailukykyisen palkan. Työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa ja pääasiassa itsenäisesti. Saat taustallesi ammattitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä käyttöösi asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä, jossa pidetään huoli työntekijöiden työturvallisuudesta.
 
Hae paikkaa heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantokoneenkäyttäjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, +358504444448


Toimipaikka:  Tampere