Tuotantokeittiötyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haluaisitko uran ravitsemusalalla Tuotanto- ja Suurtalouskeittiöissä?

-----------

Ravitsemustyöntekijänä tehtäväkenttäsi on monipuolinen. Voit osallistua aterioiden pakkaamiseen, lähettämötyöskentelyyn, astiahuoltoon ja keittämiseen. Työ sisältää myös muita avustavia keittiön työtehtäviä ja keittiön tilojen puhtaanapitoa. Työn mielenkiintoiseksi tekee kiertävät tehtävät, joiden mukaan työpisteesi vaihtelee joka vuorossa.

Työntekijältä toivomme hyvää fyysistä kuntoa, sekä ripeää työotetta ja tarkkuutta ja hygieniapassia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kaikki kohteemme eivät sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella.

-----------

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä oman kalenterisi mukaan, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, aamu - ja iltavuorossa.

Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti. Perehdytys ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia yksittäisistä keikoista pitkiin määräaikaisuuksiin oman käytettävyytesi mukaan.

----------

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 27.1.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

----------


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.


Jessi Valikainen
HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut
050 339 7859
jessi.valikainen@eezy.fi
www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot