(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOJOHTAJA
E Avenue Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Päätehtäväsi on kehittää ja tehostaa voimakkaalla kasvu-uralla olevaa yritystämme kohti keskitettyä organisaatiota. Olet kokenut prosessiammattilainen ja kuulut johtoryhmäämme.

Etsimme kokenutta ammattilaista, jolla on soveltuva koulutus ja näyttöjä monipaikkaisen yrityksen tuloksellisesta tuotannon johtamisesta. Sinulla on kokemusta laajojen kehityshankkeiden menestyksellisestä toteutuksesta. Olemme yrityksenä voimakkaalla kasvu-uralla ja siirtymässä keskitettyyn organisaatioon. Olemme investoineet viime vuosina merkittävästi tuotantomme tehostamiseen mm. aloittamalla oman ohutlevytuotannon ja panostamme nyt järjestelmäkehitykseen. Tuotantojohtaja tulee osaksi johtoryhmäämme ja viiden toimipaikkamme tuotantopäälliköiden sekä suunnittelupäällikön esimieheksi. Työpiste sijaitsee Kuopiossa ja työhön kuuluu matkustamista myös muihin toimipisteisiimme. Tuloksellinen toiminta edellyttää saumatonta yhteistyötä myynnin, tuotannon ja materiahallinnon välillä HR:n ja taloushallinnon tukemana.

Tuotantotoimintamme on keskittynyt toimipaikoittain palvelemaan eri asiakassegmenttejämme; kone- ja laitevalmistusta, kiinteistötuotantoa sekä teollisuutta ja sähköverkkoyhtiöitä. Tuotantoväen osaamisesta löytyy myös joustoa ja keskustuotantoa voidaan ohjata tehtaalta toiselle toimitusaikojen varmistamiseksi. Toiminnallamme on laatusertifikaatit niin laadun, ympäristön kuin työturvallisuuden osalta.

Päätehtäväsi on kehittää ja tehostaa keskustuotantoa siten, että se tulee olemaan toimialansa kärjessä. Tavoitteen toteuttamiseksi saat koko johtoryhmän tuen. Sinulla on vahvat henkilöjohtamisen taidot, kommunikoit selkeästi tavoitteet ja tuet tiimiläisiäsi niiden saavuttamisessa. Prosessimainen ajattelu on sinulle luontaista ja yhteistyön edistäminen toimintojen välillä kuuluu työskentelytyyliisi.

Odotamme sinulta taitoa hyödyntää MS Officen sovelluksia, ERP-osaamista, laatuajattelua yhdistettynä kustannustehokkuuteen sekä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten kumppanien kanssa toimimiseen. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, englannilla tulet toimeen ja muilla kielillä voit tehdä vaikutuksen asiakkaisiimme.

Tarjoamme vakaan, mutta joustavan työsuhteen. Työtä ja tekemistä riittää, mutta niiden järjestämiseen pystyt vaikuttamaan paljon itse. Toimistoympäristömme on ergonominen ja työterveytemme tarjoaa laajasti myös sairaanhoidon palveluja. Yrityksemme on ollut kasvussa viimeiset vuodet ja tavoitteenamme on olla alamme suurin kotimainen toimija.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Eija Laine puh. 040 809 2997. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 30.11.2019 mennessä osoitteesta www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14747.