(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOJOHTAJA
Finn-Marin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Otat kokonaisvastuun tuotannosta eri tehtaillamme. Yhteistyö Puolaan rakennettavan tehtaan tuotannon kanssa korostuu tulevaisuudessa. Raportoit toimitusjohtajalle, olet johtoryhmän jäsen ja johdat yli 200 henkilön tuotanto-organisaatiota.

Otat kokonaisvastuun veneliiketoiminnan tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä eri tehtaillamme ja teet läheistä yhteistyötä myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Yhteistyö Puolaan rakennettavan tehtaan tuotannon kanssa korostuu tulevaisuudessa. Raportoit toimitusjohtajalle, olet johtoryhmän jäsen ja johdat yli 200 henkilön tuotanto-organisaatiota. Sijaintipaikkasi on Finn-Marinin tehtailla Kokkolassa.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (DI, ins.) sekä monipuolista kokemusta teollisuuden tuotannon johtotehtävistä, mielellään sarjatuotannosta sekä kokoonpanotoiminnasta. Pystyt tehostamaan tuotantoa toimintatapoja kehittämällä. Tunnet modernit tuotantotekniikat, lean-osaamisesi on vahvaa sekä työskentely kansainvälisessä ympäristössä on sinulle luontevaa.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Raimo Kielinen, puh. 0400 660 746 ja Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh 0400 622 524, varmimmin pe 1.6. ja ma 4.6. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.6.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-12752.