(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOJOHTAJA
SHT-Tukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme Punkalaitumelle

TUOTANTOJOHTAJAA

ottamaan kokonaisvastuun tuotannon kehittämisestä ja tehostamisesta sekä henkilöstön johtamisesta. Henkilöstön osallistaminen ja osaamisen kehittäminen, tulevaisuuden henkilöstötarpeen ja -resurssien suunnittelu ovat osa toimenkuvaasi. Toivomme, että pystyt tuomaan näkemystä tuotannon konekannan ja tuotantomenetelmien kehittämiseen sekä tehokkuuden lisäämiseen. Kuulut yrityksen johtoryhmään.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä. Toiminnan kehittäminen on sinulle tuttua, lean-menetelmien tuntemuksesta on etua tehtävän hoitamisessa. Hallitset kustannuslaskennan sekä talouden perusasiat. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Toimintaotteeltasi olet yhteistyökykyinen ja kykenet toimeenpanemaan asioita. Esimiehenä olet päätöksentekokykyinen, osaat delegoida ja saat organisaatioon luottamukselliset suhteet. Odotamme sinulta pitkäaikaista sitoutumista tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä Personnel Groupin kotisivujen kautta www.personnel.fi