(Poistunut julkaisusta)

Tuotantojohtaja vuohenmaitotilalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Jokiniemen Kartano Oy on keväällä 2017 perustettu vuohenmaitotila, jonka lyhyen historian aikana lypsävien tuotantoeläinten määrä on ehtinyt jo kaksinkertaistua viidestä sadasta tuhanteen yksilöön. Yritys on Suomen suurin vuohenmaidon tuottaja ja Pohjoismaissakin suurimpien joukossa. Tilan tuote on poikkeuksellinen, sillä vuohenmaito on yksi harvoista kasvavista ja vientivetoisista kotimaisista maataloustuotteita tällä hetkellä.  

Etsimme Jokiniemen Kartano Oy:lle tuotantojohtajaa vastaamaan yrityksen tuotannon kehittämisestä sekä työnjohtamisesta.

Etsimällämme henkilöllä on vahva peruskäsitys maatalouselinkeinosta ja maidontuotannosta sekä sen vuosikierrosta. Maatalouden perustutkinnon lisäksi osaaminen voi olla sekä koulutuksen että käytännön kautta hankittua. Arvostamme hakijassa yrittäjähenkisyyttä sekä käytännönläheisyyttä. Työnkuva tulee olemaan varsin monipuolinen ja tilan perustöiden täytyy hoitua tarvittaessa jokaiselta. Maatalousalalla myös joustavuus työaikoja kohtaan on välttämätöntä.

Jokiniemen Kartano Oy:n hallitus koostuu viidestä luomumaatalouden huippuammattilaisesta. Tuotantojohtaja tulee saamaan paljon tukea hallitukselta, mutta myös kokonaisvaltaisen päävastuun tilan toiminnasta. Tehtävässä menestyminen vaatii kunnianhimoa, rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Yrityksen kasvu on ollut huimaa ja tavoitteet myös tulevaisuutta ajatellen korkealla. Toimialan on Suomessa nuori ja valmiita ratkaisuja ei usein ole olemassa, vaan ne on keksittävä ja kokeiltava itse.

Työtehtäviin kuuluu seitsemänhenkisen tuotantotiimin työnjohtaminen, työvuorosuunnittelu sekä päivittäinen ja viikoittainen työnsuunnittelu. Hyvät vuorovaikutus- sekä viestintätaidot ovat keskeisessä roolissa ja haluat esimiehenä motivoida ja kannustaa tiimiäsi. Tehtävien priorisointi ja nopea reagoiminen on tärkeää, kun työskennellään eläinten kanssa.

Hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömät tuotantojohtajan päivittäisessä työssä. Hakijalle riittävää on Microsoft Office ohjelmistojen hallitseminen, tilalla käytössä olevat ohjelmistot tullaan kouluttamaan. Toivomme hakijalta myös hyvää suullista sekä kirjallista englanninkielentaitoa.

Jokiniemen Kartano Oy:n tuotantojohtajana saat vapaat kädet kehittää vastuullisesti toimintaa ja tuoda omia ajatuksia esiin tuotannon tehostamiseksi. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uutta ja mielenkiintoista tuotannon alaa ja olla tarjoamassa mahdollisuuksia uusien elintarvikeratkaisujen valikoimaan. Tehtävässä pääset haastamaan itseäsi sekä kehittämään osaamistasi.
Tuotantojohtajalla on mahdollisuus asumiseen tilalla, kauniissa ja puhtaassa ympäristössä luonnon keskellä, mutta vain vajaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan ja lisäksi kiinteä vuorolisäkorvaus.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 6.10.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun avainasiakaspäällikkö Miitta Murtoperä puh. 044041204422 tai miitta.murtopera@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.