(Poistunut julkaisusta)

Tuotantojohtaja / Purso Oy, Nokia
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019


Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää Suomessa noin 300 henkilöä, liikevaihto vuonna 2018 oli 91 MEUR. Suomen lisäksi yhtiö toimii vahvasti myös Ruotsissa ja Hollannissa. Purso Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 170 MEUR ja henkilöstöä noin 530. Myynnistä 40% toimitetaan Suomeen. www.purso.fi

Haemme Nokian Siuroon kokenutta

Tuotantojohtajaa

vastaamaan yrityksemme tuotannon johtamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Tuotanto käsittää kaikki toiminnot sulatosta alumiiniprofiilien pursotukseen sekä profiilien jatkojalostukseen. Johdettavanasi on yli 200 ammattilaisen organisaatio. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI / ins.) sekä vankka kokemus teollisen tuotannon johtamisesta prosessi- ja/tai konepajateollisuudessa. Ymmärrät liiketoiminnan kokonaisuuden ja motivoidut niin strategisesta suunnittelusta kuin operatiivisen toiminnan päivittäisestä johtamisestakin. Toiminnan jatkuva parantaminen ja kehittäminen on sinulle itsestään selvää ja sinulla on kokemusta mm. isojen investointihankkeiden suunnittelusta ja läpiviennistä, tuotannon automatisoinnista ja digitalisaatiohankkeista. Katseesi on tulevaisuudessa ja tapasi johtaa on positiivisen jämäkkä. Olet tottunut toimimaan kansainvälisessä toimintaympäristössä ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Saksan kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä rohkeasti eteenpäin kulkevassa alumiinialan huippuyrityksessä, jossa sinua tukee sitoutunut joukko alumiinin ammattilaisia.

Lisätietoja tehtävästä antavat Purso Oy:n toimitusjohtaja Jussi Aro, puh. 040 411 4554 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS hakupainikkeen kautta 16.6.2019 mennessä.