(Poistunut julkaisusta)

Tuotantojohtaja Palmia Foodsille
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Palmia Foods jatkaa kasvuaan. Haemme nyt TUOTANTOJOHTAJAA vastaamaan keskuskeittiöiden tuotannosta yrityksen tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Tehtävässä toimit liiketoiminnan johtoryhmässä ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

Varmistat kustannustehokkaan ja asiakasvaatimusten mukaisen ruokatuotannon sekä toimitusprosessin. Vastaat tuotannon ja toimitusketjun jatkuvasta kehittämisestä ja tehostamisesta. Pääset toimimaan kaikkien valmistavien keittiöiden tukena tuotantoprosessien kehittämisessä sekä vastaat henkilöstön johtamisesta. Tarvittaessa johdat uusien toimintamallien kehittämistä ja käyttöönottoa.

Vastuualueellesi kuuluvat mm. tuotantoprosessit ja –teknologia, myös kunnossapito ja tarvittavista investoinneista päättäminen. Sinulla on vahvaa kokemusta tuotanto-organisaation johtamisesta. Tunnet myös tuotantoon liittyvät logistiikkatoiminnot. Asiakastyytyväisyys-, laatu- ja tuoteturvallisuusosaaminen ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä taitoja. Arvostamme osaamistasi vastuullisuudesta, ympäristöasioista sekä työturvallisuudesta. Ymmärrät kiinteistöjen hallinnointiin liittyvät prosessit.

Omaat positiivisen asenteen ja sinulla on hyvät verkostoitumistaidot. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien, mm. myynnin, tuotekehityksen, hankinnan, talouden sekä HR:n kanssa. Vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi pääset käyttämään myös ulkoisten sidosryhmien (asiakkaiden, materiaali- ja palvelutoimittajien, kuntien edustajien sekä median) kanssa.

Toivomme sinulta:
- Tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa tai laaja-alaisen kokemuksen kautta hankittua osaamista
- Ruoka- tai elintarvikealan osaamista sekä toimitusketjun ja tuotannon syvällistä osaamista.
- Tuotannon Lean –hankkeiden osaaminen on merkittävä etu.
- Vähintään 5-10 vuoden kokemusta tuotannon ja toimitusketjujen tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä
- Kokemusta vaativista esimiestehtävistä. Kokemus erityisesti elintarvikealalta lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän
- Aidosti kehittämismyönteisen organisaation
- Viihtyisän työpaikan hyvien yhteyksien varrella. Tehtävän pääasiallinen sijainti on Hämeenlinnassa.
- Kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja

Miksi Palmia Foods?

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pia Julin (Nybäck), varmimmin tavoitettavissa ti 19.11. klo 15-16 ja ma 25.11. klo 15-16.