(Poistunut julkaisusta)

Tuotantojohtaja, Jormet Oy
Jormet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme Jormet Oy:lle tuotantojohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Joroiseen. Kyseessä on rekrytoituminen Jormetin palvelukseen ja voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian tai sopimuksen
mukaan.

Tuotantojohtajana vastaat Jormetin tuotannon tehokkaasta ja laadukkaasta toteuttamisesta. Lisäksi toimit esimiehenä n. 50 hengen organisaatiolle, sekä vastaat henkilöstöhallinnosta ja pureudut laatuasioihin.

Odotamme sinun olevan alan rautainen ammattilainen, jolla on vankka kokemus metallialan tuotannonjohtamisesta. Olet oma-aloitteinen, tiimityöskentelytaitoinen ja sinulla on vahvat viestintätaidot ja asenteesi mukaan "ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja". Esimiehenä olet kehittämissuuntautunut ja myönteistä ilmapiiriä edistävä. Johdat tiimiä määrätietoisesti, osallistuvalla sekä innostavalla otteella. Hyvä paineensieto- ja päätöksentekokyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja innostavan tehtävän, kehittyvässä ja vakaassa konepajassa, jolla on tahto menestyä nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko tehtävässä? Lisätietoja antavat tarvittaessa

Timo Vainikainen, Barona, p. 0500 378 580 (lomalla 16.7 – 5.8)

Juha Surakka, Toimitusjohtaja Jormet Oy, p. 0400 877 752